Yazan

Metgesoft

Yayın Tarihi

2024-02-12 21:05:00

Kurumsal Website Fiyatları

Web Sitesi fiyatları, kurumsal yada bireysel website kapsamına göre fiyat değişikliği olmaktadır. Örneğin bireysel bir blog websitesi 3000-5000₺ aralığında değişirken kurumsal website fiyatları büyüklük sayfa sayısı ve özelliklerine göre 8000₺ - 20000₺ arasında değişkenlik göstermektedir.

Website yaptırmak istediğinizde öncelikle alan araştırması yapıp kullanacağınız sayfa sayısını içinde barındırılacak özellikleri belirlemeniz gerekmektedir. Bu özellikleri belirledikten sonra yaptırmak istediğiniz websitesini firmanızı en iyi şekilde tanıtacak ürünlerinizi yada markanızı dijitalde ön plana çıkaracak sektörde uzman ve referansları güvenilir olan bir yazılım firması bulmalısınız. 

Kurumsal yada bireysel websiteleri sizin dijitaldeki yansımanızdır. Sizi yeni dijital dünyaya uyum sağlatmakla beraber tıpkı fiziki bir ofis-işyeri kiralar gibi dijitalde de bir yerinizin olmasını sağlamaktadır. Yaptırmak istediğiniz websitesini bazı önemli kriterleri bulunmaktadır. Bunlar:

  • Seo uyumlu (Arama Motoru Optimizasyonu)
  • Mobil uyumlu Website (Mobil ve Web görünümünde Tasarımsal Bütünlük)
  • Kolay ve kullanılabilir arayüz(UI & UX) bütünlüğü
  • Marka kimliğinize uygun tema tasarımı
  • Markanızı yansıtacak bilgiler
  • Özgün içerik ve makaleler
  • Firmanıza özgü bir alan adı
  • Hız ve Performans sağlayan bir hosting

Yukarıda bahsettiğimiz özellikler yaptırmak istediğiniz websitesindeki temel yapı taşlarıdır. Google geçmişten günümüze websitelerinin içerikleri seo uyumlu olup olmadığı mobil görünüm gibi birçok kriteri değerlendirmektedir. Temel yapıtaşları güzel tasarlanmış bir websitesi Google a uyumlu olması sebebiyle markanızı daha uygun ve efektif bir şekilde ön plana çıkaracaktır.

Makale ve Özgün İçerik

Yaptırmak istediğiniz websitesinde en önemli unsurlardan biri de yapımdan sonra websitesini canlı tutmaktır. Nedir bu websitesini canlı tutmak? Yukarıda bahsettiğimiz gibi google arama motorları artık eski kullanılmayan ve güncellenmeyen siteleri değil içeriği düzenli olarak güncellenen özgün içerik ile beslenen websitelerini daha fazla ön plana çıkarmaktadır. Bunun içindir ki websitenizde kullanıcıya verdiğiniz bilgiler çok önemlidir. Websitenizde daima kullanıcıya özgün bilgiler vermeli en az haftada 1 kez sitenizde bir makale - blog paylaşımı yapmalısınız. Yaptığınız bu paylaşımlar tamamen özgün içerik olmakla beraber seo uyumluluğuna dikkat edilmelidir.

Bursa yazılım firması Metgesoft Kurumsal yada Bireysel Website Fiyatlarında müşterilerine kolaylık sağlamaktadır. Firmanızı yansıtacak sizi dijital dünyada daha da ileri götürücek Websitenizi bizlere danışabilir yukarıda bahsettiğimiz özelliklere uygun tasarlayabiliriz.