Yazan

Metgesoft

Yayın Tarihi

2023-10-08 17:14:46

E- ticaret;  ürün ve hizmetlerin dijital alanda alınıp satıldığı, son yıllarda oldukça fazla kullanılan bir alışveriş biçimidir. E- ticaret genellikle web siteleri veya mobil uygulamalar üzerinden gerçekleşmektedir. Bu noktada ürün ve hizmet satışı gerçekleştiren işletmeler online bir mağazaya ihtiyaç duymakta, iş süreçlerini yönetmek için e- ticaret yazılımlarına yönelmektedir. 


Bir e- ticaret sitesi ile müşteriler çevrimiçi mağazaları 7/24 ziyaret edebilmekte, ürün ve hizmetleri rahatça görebilmekte, müşteri ve işletme arasındaki ilişkileri verimli bir şekilde yürütebilmektedir.

E- Ticaret Sitesi Yazılımı 

Bir e- ticaret sitesi yazılım hizmeti almaya karar verdiğinizde bu hizmetin neleri kapsadığını merak edebilirsiniz. E- ticaret web sitesi işletme tarafında iş süreçlerinin optimize edilmesini sağlarken müşteri tarafında kullanıcı memnuniyetini iyileştirmelidir.

Buna bağlı olarak birçok hizmeti kapsamakta ve bütüncül bir yapı ortaya çıkmaktadır.


  • Ürün ve Kategori Yönetimi: Kategorilerin oluşturulması, ürün açıklamaları ve fiyatlar gibi bölümlerin düzenlenmesi hizmetini içermektedir. Alışveriş deneyiminde ürünlerin sergilenmesi ve kolayca bulunabilmesi oldukça önemlidir.
  • Ödeme Sistemleri Oluşturma: Ödeme entegrasyonu yapılacaksa düzenlenmesini, güvenli ödeme yöntemleri için alan oluşturulmasını içermektedir. Kredi kartı gibi hassas bilgilerin güvenli bir şekilde saklanması önemli bir detaydır.
  • Kullanıcı Odaklı Tasarım Gerçekleştirme: Kullanıcı deneyimini ön planda tutan arayüz tasarımı, web sitesinde vakit geçirme sürelerini de belirleyeceğinden en önemli hizmetlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır.
  • Mobil Uyumluluk Sağlama: Mobil cihazlarda alışveriş deneyimi, masaüstü cihazlardakinden oldukça fazla tercih edilmektedir.. E- ticaret sitesinin mobil cihazlarda da sorunsuz çalışması hizmetini kapsamaktadır.
  • SEO Hizmetleri: E- ticaret sitesinin basit SEO işlemlerinin yapılması da çoğu zaman hizmet kapsamında yer almaktadır.
  • Sipariş ve Stok Yönetimi: Siparişlerin sorunsuz bir şekilde alınması ve takip edilmesi işlemleri, stokların dinamik olarak güncel kalması hizmetleri e- ticaret yazılımı oluşturulurken dikkatli şekilde ayarlanmaktadır.

E- ticaret yazılım firmaları arasından sıyrılan Metgesoft, Bursa e- ticaret yazılımı hizmeti ile bilinmektedir. E- ticaret paketleri ve e- ticaret fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bursa merkezli olmak üzere tüm Türkiye’de hizmetlerimize devam etmekte, sizlerle birlikte büyümekteyiz.